fbpx

Wat is een pretecho?

Het woord zegt het zelf. Vooral het plezier van het kijken naar je ongeboren kindje staat centraal. Tijdens deze niet-medische pretecho krijgt u de kans om rustig naar je kindje te kijken en te genieten. Wij zorgen ook voor mooie beeldjes van je kindje.

Pretechocentrum Betamedics 3d echo

Het betreft een niet medische echografie met als enig doel het in beeld brengen van de foetus. Er wordt op geen enkel moment een medisch diagnose of medisch advies verleend.

Tijdens je zwangerschap word je van dichtbij opgevolgd door uw gynaecoloog die regelmatig medische echo’s neemt en de gezondheid van het kindje en de mama van zeer dichtbij opvolgt. Uw gynaecoloog heeft tijdens deze controles vaak niet voldoende tijd om ‘gewoon’ samen met jou te kijken naar je kindje. Dat willen we juist toch allemaal zo graag!

" Op 21 weken ver in de zwangerschap maakten wij een afspraak voor een pretecho bij Betamedics. Dit was een zeer unieke ervaring waarbij op een heel professionele manier extra tijd werd genomen voor onze vragen en het bekijken van zowel de 2D, 3D als 4D echo. Een absolute aanrader! "
Ulrike De Maeseneire
28 maart 2019

Wat kan je verwachten?

Het plezier van het kijken naar je kindje staat centraal.

De vroedvrouw neemt de tijd zodat je uitgebreid naar je kindje kan kijken en kan genieten van het moment. Je kan bij haar ook terecht met vragen over de bevalling of eventuele klachten. Er wordt op geen enkel moment een medische diagnose gesteld of medisch advies verleend, dit gebeurt enkel bij de gynaecoloog.

Laat je niet misleiden door de bewerkte beelden online.

Online zijn vaak onrealistische en bewerkte beelden te vinden waardoor sommige mensen verkeerde verwachtingen hebben. Uiteraard zijn er heel wat factoren die meespelen in het krijgen van een mooi beeld van jouw kleintje: de hoeveelheid vruchtwater, de ligging van de baby, positie van de handjes en voetjes, …

Redenen om te kiezen voor een pretecho

 • Een ontspannen sfeer om naar je kindje te kijken. Dit is bij een medische echo vaak niet het geval.
 • Je wil graag eerder je wondertje zien omdat je echt niet kan niet wachten tot de twintigwekenecho bij de gynaecoloog. Belangrijk is wel dat een pretecho nooit een medische screeningsecho bij uw gynaecoloog kan vervangen.
 • Je kunt uitgebreid en rustig een exclusieve glimp opvangen van je baby.
 • Je krijgt uitleg over alles wat je ziet op de echo.
 • Je krijgt prachtige beeldjes mee op USB.
 • Familie, vrienden en kennissen mogen mee. Het is een mooi moment om iedereen kennis te laten maken met je kindje en zo ontstaat er een gezellige sfeer. Laat dit net de bedoeling zijn van een pretecho.
 • Je komt bij ons terecht in een moderne en professionele setting.
 • Professionele ontvangst en begeleiding door ons team.
 • Je wil een kwaliteitsvolle en veilige niet-medische echografie.
 • Gratis parking vlak voor de deur.
 • Aangename wachtruimte waar je een drankje kunt nuttigen.
 • Alles is voorzien voor een aangename en snelle consultatie.
Betalen kan cash, met Bancontact of via Payconiq.
Iedereen is welkom om dit uniek moment met jou te delen.
Graag vragen wij om het aantal mensen die met jou meekomen te beperken tot 3 personen. Zo kan iedereen op een comfortabele manier meegenieten van de pretecho.
Schuiven naar boven
Stuur ons een bericht